Ma Olen Kole

By | 05 March 2018

Ma Olen Kole Maailm On V Ga Lihtne Asutus See On Kas Ilus V I Kole Oleneb, Mis Osa Me Kasutame Mina Olen N Iteks Kole Olen Seda Teadnud Lapsep Lvest Saadik, Sest Mu Lendlevad Pulkjuuksed Ei Suutnud Iialgi Konkureerida Pinginaabri Lokkidega Aga Hel P Eval Ma Unustasin Selle Teadmise, Sest Mind Hakkas Armastama Mees, Ja Tema Nagu Nad Alguses K Ik Kinnitas, Et Ma Olen Hoopis Ilus Ma P Hendusin T Ielikult Talle Ning Lahutasin Endast IsekuseKuid Millegip Rast Ma Ei Saa Sellest Siiani Aru Leidis Ta Hel P Eval Armukese Ta Hakkas Minu Asemel Suhtlema Uue Naisega Ta Hakkas Jagama Ennast Teise Naisega See Ei Mahtunud Mulle P He Miks Mis J I Minus Vajaka Seega Sattusin Ma Kasutama Koledamat Osa Maailmast Olin J Lle Kole Mind Oli Visatud Kuhugi Lapsep Lve M Lunurka Ja K Ik KordusSelleks, Et Endaga Toime Tulla, Hakkasin Kirjutama, Kirjutama Neile Naistele, Kes On Selle Le Elanud Et Ka Madala Enesehinnanguga Naine V Iks Hel P Eval Elda Ma Olen Ilus, Vaat Mis Raamat Ma Olen Kole On Raamat Naise Iseenda Mina Kaotamisest Ja Taasleidmisest, Petmisest, Reetmisest, Kirgedest Ja Armastusest

  • Paperback
  • 222 pages
  • Ma Olen Kole
  • Kintz Kinzenberg
  • Estonian
  • 05 March 2018